Containerschip in haven

Over ons

Alle benodigde expertise aan boord

Normec MTS is een onafhankelijk bureau dat is geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie en dat beschikt over alle benodigde expertise voor het testen van uw water aan boord. We beschikken over meerdere NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017-geaccrediteerde laboratoria én over de benodigde kennis van alle geldende (inter)nationale wet- en regelgeving op het gebied van compliance en veiligheid van uw water aan boord. Door de inzet van slimme ICT-oplossingen profiteren onze klanten optimaal van onze dienstverlening.

De diensten van Normec MTS:

  • wereldwijde verzending samplekits
  • inklaring en transport van samples naar laboratoria
  • analyseren van scrubber-, ballast- en drinkwatersamples in NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017-geaccrediteerde laboratoria conform richtlijnen IMO, VGP en WHO
  • rapportage en databeheer in digitaal klantenportaal
  • ondersteuning bij het interpreteren van vigerende wet- en regelgeving.

Normec MTS bestaat uit de volgende drie bedrijven:

logo Normec All Water Services FC

Normec All Water Services (AWS)

Normec All Water Services (AWS) verzorgt het klantcontact van a tot z en het gehele (logistieke) proces van sampling, analyse en rapportage. Naar wens kan Normec AWS de analyse bij elk geaccrediteerd laboratorium in Nederland laten uitvoeren. Door een verregaande geautomatiseerde verwerking van onderzoeksgegevens en laboratoriumanalyses zijn alle meet- en samplingswerkzaamheden door klanten realtime te volgen.

Meer over Normec AWS
logo Normec Servaco FC

Normec Servaco

Normec Servaco is een geaccrediteerd, onafhankelijk, multidisciplinair laboratorium in België voor industriële analyses en onderzoek. De deskundigen op de afdelingen milieu en bouwkunde werken nauw met elkaar samen en garanderen een doeltreffende, deskundige dienstverlening. Normec Servaco is toonaangevend in de markt en staat bekend om haar sterke klantenservice en brede testmogelijkheden.

Meer over Normec Servaco
logo normec kalsbeek

Normec Kalsbeek

Normec Kalsbeek is een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van waterveiligheid en biedt een breed scala aan uitgekiende oplossingen en zelf ontwikkelde producten. Het bureau heeft alle expertise voor veilig drink- en proceswater in huis. Daarnaast voorziet Normec Kalsbeek in diverse oplossingen op het gebied van waterkwaliteit voor bedrijfsprocessen, koel- en/of verwarmingsinstallaties.

Meer over Normec Kalsbeek

Hans van der Wart

‘Normec MTS is een nieuwe speler op de markt die alles in huis heeft voor het van a tot z uitvoeren van scrubber-, ballast- en drinkwatertesten.’

Managing director Normec MTS

“Als je opereert binnen het zo dynamische maritieme marktsegment, in een sector die geregeld te maken krijgt met veranderingen in wet- en regelgeving, geeft het ontzettend veel voldoening om de klant volledig te kunnen ontzorgen. Ongeacht de omstandigheden of de tijdsdruk. Dat vind ik zelf het mooie aan de dienstverlening van Normec MTS: iedere dag slagen we erin het weer beter te doen. Normec MTS is een nieuwe speler op de markt die alles in huis heeft voor het van a tot z uitvoeren van scrubber-, ballast- en drinkwatertesten. Onze diensten zijn ontwikkeld met het belang van onze klant voor ogen. Service verlenen is onze drijfveer, de inzet van efficiënte ICT-oplossingen staat daarbij aan de basis.

Hoe kan het eenvoudiger, nauwkeuriger, sneller? Deze vraag stellen we onszelf dagelijks. Ja, ons ambitieniveau ligt hoog. Dit komt door onze klanten, zij inspireren ons daartoe. Daarom omschrijf ik ze liever als ‘partners’. In ons streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit hebben we hen immers nodig. Hun input, ervaringen en wensen dagen ons uit het telkens beter te willen doen. Ik kijk ernaar uit hoe uw bedrijf en Normec MTS elkaar kunnen verbeteren.

Hans van der Wart

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Laat een bericht achter en dan spreken wij elkaar spoedig.

Vriendelijke groet,

Hans van der Wart
Managing Director

normec mts building

Normec MTS is onderdeel van Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance
Lees meer over Normec Group

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Zoek op de website