Containerschip in haven

Normec MTS Approved Supplier voor BWMS testen

Normec MTS is officieel Approved Supplier voor Ballast Water Management System (BWMS) Commissioning testen.

Deze erkenning is een bewijs van onze expertise, toewijding en inzet in het voorzien van kwalitatieve diensten in de maritieme sector. Als erkende leverancier voor inbedrijfstellingstesten van ballastwatermanagementsystemen voldoen wij aan de geldende eisen en voorwaarden van de DNV, een bekende en vertrouwde classificatie-instelling voor onder andere de scheepvaart en offshore-industrie. We zijn erg trots op dit resultaat!

Uw partner voor maritieme waterbehoeften

Bij Normec MTS hebben we er altijd naar gestreefd om u zo volledig mogelijk van dienst te zijn op het gebied van waterbehoeften. Als erkende leverancier kunnen we u betrouwbare en uitgebreide service voor inbedrijfstellingstesten van BWMS bieden.

We willen onze gewaardeerde klanten en partners bedanken voor het voortdurende vertrouwen. Het is dankzij onze samenwerking dat we deze belangrijke mijlpaal hebben bereikt.

Meer weten?

Wij zijn u graag van dienst

Heeft u behoefte aan BWMS Commissioning Testing of deskundige begeleiding op het gebied van ballastwaterbeheer? Normec MTS voorziet u van op maat gemaakte oplossingen en ondersteuning. 

Informatie aanvragen
cargo ship at sea

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Zoek op de website