Wereldbol vasthouden in de natuur

MVO

People, Planet en Prosperity

Normec MTS en MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt een van de pijlers van Normec MTS. Betrokkenheid bij maatschappelijke vragen en verantwoord omgaan met onze planeet vinden we vanzelfsprekend. We doen dit aan de hand van de drie fundamenten waarop MVO gebouwd is: People, Planet en Prosperity.

People

Normec MTS heeft oog voor de mens; voor haar medewerkers, voor opvarenden, voor iedereen die de schadelijke gevolgen kan ondervinden van water dat niet voldoet aan de normen. Of het nu scrubberwater,  drinkwater aan boord of ballastwater betreft. Omdat vrijwel iedere wereldburger onderhevig kan zijn aan die schadelijke gevolgen, hebben we oog voor iedereen. Met die verantwoordelijkheid voeren wij onze watertesten uit.

Ons verantwoordelijkheidsgevoel uit zich ook op andere manieren. Zo beschikken al onze buitendienstmedewerkers over een VCA-certificaat, zodat zij weten hoe zij voor een veilige en gezonde werkomgeving kunnen zorgen. Voor henzelf, voor anderen. Daarnaast hechten we waarde aan kennis en ontwikkeling, reden waarom we opleidingsbudget beschikbaar hebben voor al onze medewerkers.

 Planet

Duurzaamheid staat aan de basis van de producten en diensten van Normec MTS. Immers, onze corebusiness draait erom klanten te ondersteunen om hun uitstoot en de schadelijke stoffen in hun (drink)water aan boord binnen de vigerende wet- en regelgeving te houden. Duurzaamheid staat tevens aan de basis van de ontwikkeling van onze producten. Zo zijn onze samplekits gemaakt van recyclebaar karton. De individuele componenten per kit zijn herbruikbaar en voorkomen daardoor verspilling en milieuschade. Een van de bedrijven achter Normec MTS, Normec AWS, is gecertificeerd voor de internationale milieunorm ISO 14001:2015. Tevens rijdt een aantal van onze medewerkers in elektrische voertuigen. Op deze manieren spant Normec MTS zich in om een bijdrage te leveren aan het gezond houden van de planeet.

 Prosperity

Normec MTS is een samenwerkingsverband tussen drie bedrijven binnen Normec Group. Via het genereren van duurzame omzetgroei en het benutten van elkaars kennis en faciliteiten kunnen wij onze klanten in de maritieme sector een hoog servicelevel en volledige ontzorging bieden. Zo bouwen we aan een gezonde toekomst. Voor elkaar, voor de hele sector.

Geïnteresseerd?

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in als u meer wilt weten over onze dienstverlening. Na ontvangst ervan nemen wij spoedig contact met u op.

Informatie aanvragen
Man met mobiel achter laptop

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Zoek op de website