BWMS Commissioning Testing

Of u  een scheepvaartbedrijf, rederij, scheepsbouwer of maritieme dienstverlener bent, het hebben van een gevalideerd BWMS is van essentieel belang. De validatie van uw BWMS door onze professionele diensten toont aan dat uw Ballast Water Management System voldoet aan de hoogste normen en voorschriften. Vertrouw op onze expertise om uw schip en het milieu te beschermen tijdens het varen.

Offerte aanvragen
AdobeStock_130901800

Over BWMS Commissioning

Ballast Water Management System (BWMS) Commissioning is een essentieel proces om ervoor te zorgen dat het ballastwatersysteem van een schip correct functioneert en voldoet aan de geldende regelgeving. Het is relevant voor klanten die schepen exploiteren en verantwoordelijk zijn voor het veilig beheren van ballastwater.

Door middel van grondige tests en analyses wordt de werking van het systeem gevalideerd, zodat naleving van de regelgeving wordt gewaarborgd. Dit helpt bij het voorkomen van de verspreiding van schadelijke organismen en het beschermen van mariene ecosystemen.
Daarnaast draagt BWMS Commissioning bij aan de efficiëntie en optimale werking van het ballastwatersysteem, waardoor de veiligheid van het schip en de duurzaamheid van de scheepvaart worden bevorderd.

Wat kunt u verwachten van Normec?

In een dynamische branche waar geen dag hetzelfde is en plannen voortdurend veranderen, kunt u vertrouwen op Normec als partner die de sector begrijpt en denkt in oplossingen. Normec MTS onderscheidt zich door haar flexibele en meedenkende aanpak. We zijn er om de klus te klaren en bieden de ondersteuning en kennis die nodig is.

DNV Approved Supplier

Betrouwbaar en vaardig

Wereldwijd operatief op havens

Ook geldig in Cyprus

Meer weten?

Wij zijn u graag van dienst

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in als u meer wilt weten over onze dienstverlening. Na ontvangst ervan nemen wij spoedig contact met u op.

Informatie aanvragen
Varend containerschip

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Zoek op de website