Containerschip in haven

Maritiem

Als onafhankelijk bureau is Normec MTS gespecialiseerd in de bemonstering en het analyseren van water. Dat doen we voor toonaangevende rederijen in de maritieme sector. Wij onderscheiden ons door een vergaande geautomatiseerde verwerking van de meetgegevens en laboratoriumanalyses. Wij verzorgen het gehele proces van planning, analyse tot rapportage.

BigLift Happy Delta in NY(2)

Onze maritieme diensten omvatten:

  • wereldwijde verzending samplekits
  • inklaring en transport van samples naar laboratoria
  • analyseren van scrubber-, ballast- en drinkwatersamples in NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017 geaccrediteerde laboratoria conform richtlijnen IMO, VGP en WHO
  • rapportage en databeheer in digitaal klantenportaal
  • ondersteuning bij het interpreteren van wet- en regelgeving.
Spliethoff logo

Spliethoff Group en Normec MTS

Spliethoff bestaat sinds 1921 en is uitgegroeid tot een groep scheepvaartbedrijven met wereldwijd duizenden medewerkers. Met meer dan 130 schepen verzorgt het bedrijf alle soorten zeetransport van dry cargo, voornamelijk in de vorm van projectladingen. Alex Fokkens maakt deel uit van de Quality Health Safety Security Environment Department van de rederij. Een van zijn taken is het beheren van de processen voor de diverse watertesten aan boord van de schepen. Hij vertelt over zijn samenwerking met Normec MTS.

Lees meer
Spliethoff Muntgracht vrachtschip

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Zoek op de website